woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Boeken- en Rommelmarkt bij Excelsior

Boeken- en Rommelmarkt bij Excelsior

19 september 2020
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag zal Excelsior Papendrecht haar jaarlijkse Boeken- en Rommelmarkt houden.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zijn met o.a.:

  • speelgoed
  • antiek
  • elektrische apparatuur en
  • kleding.

Bezoekers kunnen daardoor gericht zoeken, of juist naar hartenlust snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat. Ook op het terras is het met een bakje koffie goed toeven. Excelsior is blij met de vele mooie prijzen voor het ‘Rad van Avontuur’, beschikbaar gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht.

De rommelmarkt wordt gecombineerd met de grootste indoor boekenmarkt van de regio. Ook hier is het aanbod zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor regenachtige vakantiedagen.Uiteraard wordt ingespeeld op de actuele situatie rondom het corona virus. In overleg met de gemeente Papendrecht zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. De rommelmarkt vindt buiten op het plein plaats. Er geldt een maximum aantal van 50 personen op het plein en er geldt eenrichtingsverkeer. De boekenmarkt vindt binnen plaats. Deze zal ruimer dan gebruikelijk worden opgezet. Ook hier geldt eenrichtingsverkeer en een maximum van 15 bezoekers tegelijk.

De opbrengst van de dag komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

MV Excelsior

Rembrandtlaan 206

www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!