woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Filmmiddag over 'beginnende Alzheimer' AFGELAST

Filmmiddag over 'beginnende Alzheimer' AFGELAST

21 oktober 2020
Van 13:30 uur tot en met 16:00 uur

LET OP: DEZE ACTIVITEIT GAAT NIET DOOR!

De Initiatiefgroep Dementievriendelijke Samenleving (IDS) nodigt u uit voor een filmmiddag in het Odensehuis. Tijdens deze middag zal vertoond worden de film: 'Kapsalon Romy'.

Deze film gaat over de 10 jarige Romy, die regelmatig bij haar oma Stine logeert. Oma, nog actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze iedere dag naar de kapsalon moet. Alles wordt anders wanneer oma, Romy,  in vertrouwen neemt over haar toenemende  verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past, maar zij ook op oma. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon. Maar als het niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma's grootste wens in vervulling te laten gaan. Een eerlijke maar aangrijpende film.

De film wordt vertoond in het Odensehuis. De inloop is vanaf 13:30 uur en de film begint om 14:00 uur. Na afloop van de film is er gelegenheid voor een gesprek. De film is toegankelijk voor kinderen van de basisschool, hun ouders en grootouders. 

Dementie is een ziekte die iedereen kan krijgen van jong tot oud en die een geweldige impact heeft op het hele gezin. Voor de jongere kinderen is er in een andere zaal een leuk programma samengesteld.

Omdat we door de COVID 19 maatregelen maar een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen moet u zich van te voren aanmelden via de email: secretariaat@odensehuispapendrecht.nl

De toegang is gratis, maar er zijn  kosten. U mag daarin bijdragen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Initiatiefgroep Dementievriendelijke Samenleving (IDS)

Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31

secretariaat@odensehuispapendrecht.nl www.odensehuispapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!