Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Inloopcafé Werkbank Drechtsteden open (elke donderdag)

Inloopcafé Werkbank Drechtsteden open (elke donderdag)

05 augustus 2021
Van donderdag 05 augustus 2021 tot en met donderdag 30 september 2021
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

De Werkbank is dé plaats waar je terecht kunt voor advies en een steuntje in de rug als je op zoek bent naar werk. En de Werkbank is nu weer zonder afspraak toegankelijk, waardoor het werkcafé weer het inloopcafé is waar het om bekend staat.

Stichting Werkbank Drechtsteden is in 2015 opgericht om zoveel mogelijk mensen in de Drechtsteden een stapje verder te helpen richting werk. Dit kan een stage zijn, betaald werk of het ontdekken van jouw interesses en talenten. Ook degenen die het overzicht verloren hebben in het web van instanties en regels, zijn bij de Werkbank welkom voor advies. Elke donderdagmiddag zijn diverse vrijwilligers aanwezig om bezoekers van advies te voorzien, te helpen bij het actualiseren van een CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek, etc. Ook mensen met (min of meer) afstand tot de arbeidsmarkt zijn hier aan het juiste adres.

Het werkcafé aan de Kattestaart 2 in Papendrecht (1e etage) is elke donderdagmiddag geopend, van 13.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de vakantieperiode. Meer informatie is te vinden op de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Werkbank Drechtsteden

Kattestaart 2

06 34611717

info@werkbankdrechtsteden.nl www.werkbankdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!