woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinderboekenweek 'En toen'

Kinderboekenweek 'En toen'

30 september 2020
Van woensdag 30 september 2020 tot en met zondag 11 oktober 2020


Van 30 september t/m 11 oktober is het weer tijd voor de Kinderboekenweek.
Dit jaar reis je door de tijd met de mooiste verhalen en de spannendste activiteiten.

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Door verhalen en activiteiten brengen we de geschiedenis weer tot leven! Duik in de wereld van ridders en jonkvrouwen, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid of de Prehistorie.

‘Tijdmachine’ Opdrachtenboekje
De Bibliotheek AanZet heeft voor de Kinderboekenweek een heuse ‘tijdmachine’ gemaakt. Met dit prachtige opdrachtenboekje reis je langs verschillende periodes in de geschiedenis; van de bronstijd tot aan de coronatijd. Lees jezelf het verleden in met de leukste boeken en opdrachten. Je krijgt het boekje als je boeken komt lenen of als je de Kinderboekenweek-les doet met school.

Achterop het boekje vind je een laatste vraag. Vul deze in en wie weet maak jij kans op twee kaartjes voor het Openluchtmuseum in Arnhem. Hier komt het verleden echt tot leven. Je kunt er onder andere reizen langs de Canon van Nederland; de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van ons land. We verloten in elke vestiging twee kaarten. Dus doe mee!

Beleef je de tofste historische activiteiten bij de bibliotheek AanZet.
Bezoek workshops, theatervoorstellingen, voorleesmomenten en nog veel meer. Ontdek wat er allemaal te doen is op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Papendrecht

Veerweg 135

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!