maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kleding- en speelgoedbeurs

Kleding- en speelgoedbeurs

09 oktober 2021
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Weggeefhoek Papendrecht organiseert vandaag  i.s.m. Bij Bosshardt Papendrecht een gratis Kleding en Speelgoedbeurs.

De gratis kleding en speelgoedbeurs is voor iedereen
Vrouw, man, jongen, meisje en baby. Het doel is dat deze kleding en speelgoed terecht zal komen bij mensen die het goed kunnen gebruiken. 

Ondanks dat wel heel veel kleding hebben en voldoende speelgoed, zullen we wel een maximum per persoon aanhouden. Zodat anderen ook een eerlijk kans krijgen.

Tijdens de kledingbeurs vullen we geregelt kleding aan, zodat niet gelijk al de mooie kledingstukken weg zijn.

Wat voor kleding hebben we
Op dit moment wordt er nog steeds ingeleverd dus, dit kan nog veranderen. Maar we hebben op dit moment veel jongens- en meisjeskleding vanaf maat 134. (Hierbij zitten schoenen, winterjassen, jassen, broeken, truien, rokjes, etc.) Voor volwassenen hebben we een ruime keuze dames- en herenkleding. (Van korte broeken tot Colberts en voor de dames van alles.)

Let op: Neem zelf een tas mee om de kleding en/of speelgoed in mee te nemen.

Kennis maken met Bij Bosshardt
U bent ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie of thee. Of om kennis te maken met Bij Bosshardt (huiskamer van het Leger des Heils). Deze dag is er een medewerker van Bij Bosshardt aanwezig, welke u van alles kan uitleggen over de activiteiten en het doel van Bij Bosshardt.

Let op: Bij Bosshardt verkoopt zelf ook kleding voor kleine prijzen. Deze is niet gratis! De kledingwinkel zal deze dag wel open zijn voor verkoop. De opbrengst van de verkoop van deze kleding gaat naar de activiteiten, die zij organiseren.
 


Spullen inleveren
U kunt vrijdag 8 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur spullen afgeven in het gebouw van Bij Bosshardt Papendrecht, Staringlaan 3. (Let op: Niet op andere dagen en tijden! Het is niet mogelijk om dan al te kijken naar de kleding en speelgoed!)

Eventueel kan er ook nog op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur kleding gebracht worden. Deze wordt dan direct uitgezocht en voor weggeef klaar gelegd.

We zoeken schone en geen kapotte en/of versleten kleding. Dit geld ook voor het speelgoed! We zijn namelijk geen afvalbrengstation!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilco de Keijzer via tel. 06-46982880.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Weggeefhoek Papendrecht

Bij Bosshardt Papendrecht aan de Staringlaan 3

www.facebook.com/weggeefhoek.papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!