Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

NLdoet

NLdoet

28 mei 2021


Het Oranje Fonds organiseert op 28 & 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Ook dit jaar doet Papendrecht volop mee. Tijdens het evenement verrichten vele vaste vrijwilligers maar ook vrijwilligers die zich slechts één dag inzetten, een enorm aantal klussen.

Vrijwilliger voor één dag
Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en steek je graag de handen uit de mouwen? Meld je aan als vrijwilliger voor één dag en help mee. Op de NLdoet-site staan inmiddels 14 verschillende Papendrechtse klussen aangemeld. Voor iedereen is wel iets te vinden dat bij hem/haar past. Kijk voor alle informatie en aanmelden op de websiteVeilig klussen
Uiteraard is het deze editie extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. Zolang zowel klusorganisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden, zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter kunnen plaatsvinden.

Meer informatie of hulp bij aanmelden
Bij vragen of voor meer informatie helpt Vrijwilligerspunt Papendrecht je verder. Neem contact op met Janny Nijstad of Judith van Gulik via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Vrijwilligerspunt / Sterk Papendrecht

Diverse organisaties, zie de website

078-6154741

vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!