Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Online evenement over slapen en slaapproblemen

Online evenement over slapen en slaapproblemen

23 maart 2021
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Rivas Zorggroep organiseert een online evenement over slapen en slaapproblemen. Deelnemers krijgen informatie over de processen in ons brein die zorgen voor slaap. Ook komen zij meer te weten over de verschillende oorzaken die een slaapstoornis tot gevolg hebben. Daarnaast ontvangen zij tips om hun slaapkwaliteit te verbeteren. Tijdens het evenement kunnen deelnemers vragen stellen via een chat. De presentatie wordt gegeven door Annemiek Braam. Zij is longarts en somnoloog in het Beatrixziekenhuis. Een somnoloog is een arts die zich heeft gespecialiseerd in de slaapgeneeskunde. Het evenement vindt plaats op dinsdag 23 maart.

Goede nachtrust is belangrijk
Een op de drie Nederlanders heeft wel eens last van slaapproblemen. Een goede nachtrust is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen, want tijdens je slaap herstelt je lichaam zich, zowel mentaal als fysiek. Na een nacht goed slapen ben je veel beter bestand tegen stresssituaties, sta je positiever in het leven, ben je besluitvaardiger, productiever en creatiever. Voldoende slapen is ook goed voor je concentratie en reactiesnelheid. Ook draagt het bij aan een gezonde stofwisseling, waardoor het overgewicht tegen kan gaan. Slaapproblemen verhelpen is dan ook erg belangrijk voor je gezondheid.

Aanmelden voor het evenement
Het evenement vindt plaats op dinsdag 23 maart. De aanvang is om 19.30 uur. Deelname kost € 5,00 p.p. (gratis voor leden van Rivas)
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.rivas-ledenorganisatie.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rivas Zorggroep

Online

www.rivas-ledenorganisatie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!