Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Paaswandeling (4-12 jaar)

Paaswandeling (4-12 jaar)

21 maart 2021
Van zondag 21 maart 2021 tot en met maandag 05 april 2021


Het is bijna Pasen. De tijd van paaseieren eten, lammetjes kijken en extra vrije dagen. Maar waarom vieren we eigenlijk Pasen? Ga mee op paaswandeling en beleef het paasverhaal!

Maak met je ouders, opa en oma, broer of zusje deze paaswandeling door het centrum van Papendrecht. Van 21 maart tot 5 april hangen daar, op verschillende plekken QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code kun je met elkaar naar een filmpje kijken over de verschillende scènes uit het Paasverhaal.

Door middel van vragen kun je in gesprek gaan over wat je hebt gezien en gehoord. De scenes zijn voor het grootste gedeelte zelf geschreven en gefilmd. Ze zullen goed te volgen zijn, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er zijn zoekopdrachten, raadsels en ook vragen voor oudere kinderen.

De wandeling duurt niet langer dan een uur. Je hebt wel een telefoon nodig om de QR-codes te scannen. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via kliederkerk@pknpapendrecht.nl. Dan krijgen je de routebeschrijving en de vragen via de mail en – als je wilt – een tasje thuisbezorgd met verrassingen voor onderweg.

De route kan individueel gelopen worden. Dus trek je wandelschoenen aan en ga op pad met je eigen huishouden! Houd je wel aan de geldende coronamaatregelen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Kliederkerk Papendrecht / De Morgenster

De routebeschrijving krijg je na aanmelden

kliederkerk@pknpapendrecht.nl pknpapendrecht.nl/demorgenster/
Deel dit bericht met je vrienden!