woensdag 12 mei 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechtse Oranje Huiskamerquiz

27 april 2021
Van dinsdag 27 april 2021 tot en met dinsdag 27 april 2021
Van 09:00 uur tot en met 21:00 uur

Heb je zin om alleen, met je gezin of vrienden iets leuks te doen met Koningsdag? Doe dan mee met de Papendrechtse Oranje Huiskamerquiz. De quiz wordt je aangeboden door Papendrecht Verrast, PKC/Vertom en de Culturele Raad.

Je kunt de quiz spelen tussen 9.00 en 21.00 uur op het tijdstip dat het jou of jouw team het beste past. Het is gratis, je bent even lekker bezig, je kunt je kennis testen en je maakt kans op veel leuke prijzen! Dus pak een biertje, een wijntje, een kop koffie of gewoon wat fris met een lekkere tompouce erbij en kijk en speel mee!

Hoe werkt het?
Bekijk eerst de huiskamerquiz via het YouTubekanaal van Papendrecht Verrast. De quiz bestaat uit 36 vragen over Papendrecht, vragen over het Koninklijk Huis en algemene vragen. De vragen in de TV-uitzending worden gesteld door bekende Papendrechters. Luister goed mee en laat de vragen op je inwerken.

Nadat je de show gekeken hebt ga je naar www.papendrechtverrast.nl/quiz en klik je hier op de quiz-link (beschikbaar vanaf 27 april) en vul je je naam of teamnaam in, upload je een foto van jezelf of je team en vul je je e-mailadres in.

Start daarna direct de quiz met de vragen die in de uitzending zijn gesteld. De antwoorden zijn meerkeuze en je hebt 20 seconden de tijd om de vraag te beantwoorden. Om iedereen mee te kunnen laten spelen op het moment dat het best bij hem of haar past, hebben wij de vragen niet direct ‘live’ gekoppeld aan de Youtube-uitzending.
 


Spelregels

  • Je mag als individu of team één keer meedoen.
  • Degene met de meeste juiste antwoorden wint.
  • Bij gelijke stand wint degene met de leukste Oranje foto.
  • De volgende dag worden de nummers 1, 2 en 3 bekend gemaakt!
  • Er is een extra bonusprijs voor het team of deelnemer met de leukste Koningsdag-teamfoto!
  • De prijswinnaars en de antwoorden worden bekend gemaakt via de website, het Facebook- en het Instagramkanaal van Papendrecht Verrast

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Papendrecht Verrast

Thuis / online

www.papendrechtverrast.nl
Deel dit bericht met je vrienden!