donderdag 20 januari 2022

Alles over Papendrecht

Repair Café Papendrecht  GEANNULEERD

Repair Café Papendrecht GEANNULEERD

06 november 2021
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

I.v.m de besmettingen die nog elke dag oplopen, is besloten niet open te gaan….
Er is dus géén Repair Café.

 


Het Repair café is elke eerste zaterdag van de maand van 9:00 tot 12:00 uur geopend. De vrijwilligers staan dan klaar om uw spullen te repareren en om uw vragen te beantwoorden.

Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Denk aan: kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Meerdere reparatiedeskundigen zijn aanwezig.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. 

De reparaties zijn gratis, een bijdrage in de fooienpot is altijd welkom. Hiervan kunnen we een gedeelte van de onkosten betalen. (Onze voorraad onderdelen is beperkt. Indien er onderdelen moeten worden aangeschaft zijn die voor eigen rekening.) 

Meer informatie vindt u op de facebookpagina en website 
 


Het Repaircafé Papendrecht is op zoek naar vrijwilligers
Zij moeten op elke 1e zaterdag van de maand (behalve juli en augustus) uiteenlopende spullen kunnen repareren. Vooral elektrische apparaten en elektronica. Zie voor meer informatie www.repaircafepapendrecht.nl of bel Louis Lodder, 06-12974008.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Repair Café Papendrecht

P.S. Gerbrandystraat 31

repaircafe.papendrecht@gmail.com www.repaircafepapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!