donderdag 20 januari 2022

Alles over Papendrecht

Sinterklaasfeest Papendrecht

Sinterklaasfeest Papendrecht

13 november 2021
Van 11:00 uur tot en met 13:00 uur

Het was nog even spannend. Maar na een jaar zonder, komt Sinterklaas dit jaar toch echt weer in Papendrecht aan. Op zaterdag 13 november zetten de goedheiligman en alle Pieten weer voet aan in de jachthaven van Papendrecht.

Programma
Het terrein bij de Jachthaven gaat om 11:00 uur open. Het programma is als volgt:

 • 11.15 uur start uur met een halfuur durende Pietendisco Liveshow
  Bij de Pietendisco Liveshow draait Disco Piet de allergrootste en coolste Sinterklaas disco hits en zorgt er samen met de Dans Pieten voor dat de kinderen helemaal uit hun dak gaan! 
   
 • 11.30 uur Flyboard Piet de lucht in
  Ook dit jaar is Flyboard Piet weer aanwezig in de Jachthaven. Door middel van twee krachtige waterstralen, opgewekt door een waterscooter, kan Flyboard Piet hoog boven het water de coolste trucs doen. 
   
 • 11.45 uur optreden van de Knotkids
  De Knotkids zijn ook weer van de partij om samen met de kinderen de leukste Sinterklaas liedjes te zingen 
   
 • 12.00 uur aankomst Sinterklaas met Pakjesboot 12
   
 • 12.05 uur Sinterklaas stapt over op een klein bootje
  Hij vaart nog een rondje door de haven alvorens hij voet aan wal zet. Sint zal welkom worden geheten in Papendrecht door René van Hunen en Burgemeester Jetten. Sinterklaas zal de winnaars van de kleurplaatwedstrijd bekend maken met samen met de Knotkids nog wat liedjes zingen.
   
 • 12.30 uur Sinterklaas gaat rondlopen in de Jachthaven
  Uiteraard wil Sinterklaas gedag zeggen tegen alle kinderen die hem zijn komen verwelkomen en daarom zal hij een rondje gaan lopen om iedereen een boks te geven, of mee op de foto te gaan. Ondertussen delen de Pieten pepernoten uit en speelt De Pietenband muziek.
   

De afgelopen anderhalf jaar is gebleken dat veel onzeker is. Mochten de landelijke regels toch nog veranderen, kan dit ook invloed hebben op de het Sinterklaasfeest in Papendrecht. “Maar dat hopen we natuurlijk niet”, aldus Sinterklaas vanaf de stoomboot. Vanwege het coronavirus roepen Sinterklaas en zijn helpers bezoekers op om zoveel mogelijk rekening te houden met alle Corona maatregelen. “Zo houden we het Sinterklaasfeest samen zo verantwoord mogelijk”, aldus de goedheiligman.

Let op: Alleen toegang op vertoon van een coronatoegangsbewijs en id-kaart.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Sint Papendrecht

Jachthaven, Jachthavenweg 3

www.sintpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!