donderdag 20 januari 2022

Alles over Papendrecht

Start training 'Filmen en monteren met je Smartphone'

Start training 'Filmen en monteren met je Smartphone'

17 november 2021
Van 18:30 uur tot en met 22:00 uur

In de training 'Filmen en monteren met je smartphone' leer je, hoe je zonder film- of video achtergrond toch een professionele video kan maken. Want door je mobiel te gebruiken, kan je het zelf. Met één en hetzelfde apparaat kan je filmen, monteren en publiceren.

Voor wie is de training?
Je werkt bij een vrijwilligersorganisatie in Papendrecht en wilt video gebruiken om jouw organisatie en activiteiten in de schijnwerper te zetten. Je hebt een smartphone (iPhone 6 of later of een Android-toestel van 2016 en later) en gebruikt deze meerdere keren per week voor het maken van een foto of video. Ervaring met filmen of montage is niet noodzakelijk!

De unieke kans om gratis deel te nemen aan deze training word je aangeboden in het kader van het 'Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet'!

Op woensdag 17 en 24 november van 18.30 tot 22.00 uur

Wat staat er op het programma?
Tijdens deze basistraining krijg je een introductie in de wereld van professionele videoproductie met je smartphone. Filmen, monteren en de beginselen van het maken van videoverhalen komen allemaal aan bod! Met concrete praktijkvoorbeelden, uitleg en instructie maar vooral ook door het te doen en hier feedback op te krijgen.

Zet je schrap want aan het eind van de training is je eerste video klaar om te delen met de wereld! De training wordt gegeven door twee ervaren trainers, Davidson Rodrigues en Rob Freijssen, die zowel in de journalistiek als aan communicatie-afdelingen, scholen en vrijwilligersorganisaties, trainingen geven.

Deelname is gratis maar vol is vol, er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot 1 november a.s. via deze link.

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem contact op met Vrijwilligerspunt Papendrecht via vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of 078-6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Vrijwilligerspunt Papendrecht

De Spil, Stellingmolen 184

078-6154741

vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl sterkpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!