woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Beginnen met hardlopen bij AV Passaat (16+)

Beginnen met hardlopen bij AV Passaat (16+)

12 september 2020
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

Zeker als je je prestatievermogen langzaam wilt opbouwen onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Dan is de loopgroep voor beginners van atletiekvereniging Passaat echt iets voor jou! De eerste training start op zaterdag 12 september om 9.30 uur. Je hoeft je van te voren niet aan te melden. Je bent van harte welkom op de atletiekbaan aan de Andoornlaan 38 in Papendrecht.

Loopgroep voor beginners
Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan de loopgroep. Heb je geen of weinig loopervaring en wil je meer gaan hardlopen? En wil je dit serieus aanpakken, omdat je weet dat je je conditie niet in één training kan verbeteren? Dan is de loopgroep voor beginners echt iets voor jou!

De looptraining 
Onder begeleiding van gediplomeerde trainers bouw je je prestatievermogen langzaam op. Als beginnend loper train je drie keer per week op maandag, woensdag en zaterdag. Elke training duurt ongeveer 1,5 uur. De Najaarsloopgroep traint tot eind december.

Na 3 maanden kan je ongeveer 1 uur hardlopen. We sluiten de training af met een loop over een afstand van 5 kilometer. Dat is een mooi resultaat. En wil je daarna door? Zeker doen! Je kan vanaf dan aansluiten bij de bestaande trainingsgroepen van de vereniging. De kosten voor deze training zijn in het kwartaallidmaatschap van de vereniging inbegrepen.

Doe je mee? 
We zien je graag op zaterdag 12 september bij de eerste training om 9.30 uur. Je kan meedoen zonder vooraanmelding. Kom gewoon langs op de atletiekbaan en loop mee! En natuurlijk houden we ons bij AV Passaat aan alle Corona-voorschriften


Wil je meer weten? 
Kom op donderdag 3 september langs in de kantine van AV Passaat. Vanaf 20.15 uur vertellen we je graag meer over de trainingen, kleding, schoeisel en andere praktische zaken. Of kijk voor meer informatie over de training en de vereniging op www.avpassaat.nl. Aanmelden vooraf kan bij Gert Schut via gschut@telfort.nl .

Info

Organisator:

Adres:

Website:

AV Passaat

Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38

www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!