zondag 13 juni 2021

Alles over Papendrecht

Suppord Kids Tour (6-12 jaar)

Suppord Kids Tour (6-12 jaar)

10 juli 2021
Van zaterdag 10 juli 2021 tot en met zaterdag 10 juli 2021
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

Suppord Papendrecht organiseert samen met PKC/Vertom, het Sportcentrum, Speeltuin de Zonnebloem en vv Papendrecht een "Tour voor kids".

De komende maanden zullen er supergave buitenactiviteiten georganiseerd worden voor kinderen van 6 tm 12 jaar. Deze vinden op verschillende locaties in Papendrecht plaats. Tijdens deze middagen kun je je uitleven. Lekker bewegen, maar ook creatief aan de slag! Zo zullen er o.a. springkussens, een crea-/knutseltafel, een kinderdisco, demo's van Bounce of de Breaksquad en een surprise-activiteit aanwezig zijn.

De activiteiten vinden buiten plaats op een afgesloten terrein. (Dit terrein is alleen toegankelijk voor de kinderen). Elke middag kunnen er maximaal 150 kinderen meedoen.

Vandaag vindt de middag plaats op de ligweide van het zwembad. Van 13.00-17.00 uur. Toegang is de reguliere toegangsprijs van Sportcentrum Papendrecht.
Aanmelden kan tussen 28 juni en 7 juli alleen via de website van het Sportcentrum www.sportpapendrecht.nl via de link 'koop hier online uw ticket' . Reserveer snel. vol=vol!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Suppord Papendrecht - Frank de Boer

Ligweide van Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

info@sportpapendrecht.nl www.suppord.nl
Deel dit bericht met je vrienden!