maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Week van Ontmoeting - Lunch op de kinderboerderij

Week van Ontmoeting - Lunch op de kinderboerderij

07 oktober 2021
Van 12:30 uur tot en met 14:30 uur

Vandaag wordt er een heerlijke lunch verzorgd op de kinderboerderij De Papenhoeve. Deze lunch staat geheel in het teken van elkaar ontmoeten. U bent van harte welkom!

Tijd: 12:30 uur - 14:30 uur
Aanmelden via Sterk Papendrecht: tel: 078-615 47 41 of per mail: info@sterkpapendrecht.nl
 


Week van de Ontmoeting
Iedereen voelt zich weleens eenzaam; jong, oud, man, vrouw. Toch vinden we dit vaak een lastig onderwerp om te bespreken. Het is belangrijk om hier, als samenleving, met elkaar over in gesprek te gaan, zodat we elkaar kunnen helpen. 

De werkgroep ontmoeting houdt zich bezig met het thema eenzaamheid. Ieder jaar vragen we aandacht voor dit belangrijke, brede onderwerp. Dit jaar vinden er verschillende activiteiten plaats tijdens de Week van de Ontmoeting, die van 30 september tot 7 oktober 2021 plaatsvindt. Deze activiteiten hebben wij voor u in een programma verwerkt.In al deze activiteiten staat verbinding en ontmoeting centraal. Kent u iemand die eenzaam is? Of voelt u zich weleens alleen en weet u niet hoe u hiermee om kunt gaan? Bezoek dan een van de activiteiten of neem contact op met Sterk Papendrecht. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Sterk Papendrecht

Kinderboerderij, Admiraal de Ruyterweg 1A

078-615 47 41

info@sterkpapendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl/activiteiten/
Deel dit bericht met je vrienden!