vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinderdisco (Mantelzorgers/brus 6 tot 12 jaar)

Kinderdisco (Mantelzorgers/brus 6 tot 12 jaar)

09 oktober 2020
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Van 5 t/m 11 oktober is het in Nederland de Week van de Jonge Mantelzorger. Sterk Papendrecht en Suppord organiseren twee leuke activiteiten, speciaal voor jonge mantelzorgers.

Op woensdag 7 oktober ben je welkom bij de workshop beats maken, en op vrijdag 9 oktober 2020 is er een kinderdisco georganiseerd.

Is er bij jouw thuis iemand met een beperking, langdurige ziekte, psychische klachten en/of verslaving? Dan ben jij een (jonge) mantelzorger. Als jonge mantelzorger kan je je aanmelden voor onderstaande activiteiten. Ontspan met leeftijdsgenoten, zet je zorgen even aan de kant en deel je ervaringen.

Twee activiteiten

  • Workshop beats maken voor jonge mantelzorgers/brus van 12 tot 21 jaar. Tijdens de workshop bij Suppord op de Boeieraak 1 in Papendrecht maak je kennis met het programma FL Studio, waarmee je gave beats kan maken. De workshop is van 19.00 tot 20.00 uur.
     
  • Kinderdisco voor mantelzorgers/brus van 6 tot 12 jaar. Van 19.00 tot 21.00 uur kun je dansen en verzoekjes aanvragen bij DJ Kristian en Yaro in het Sportcentrum Papendrecht.

Inschrijven
Ben jij een jonge mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij Sterk Papendrecht? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@sterkpapendrecht.nl (met goedkeuring van ouders als je jonger bent dan 18 jaar)  Als ingeschreven mantelzorger houden we je op de hoogte van activiteiten en nieuwtjes.


 


Landelijke campagne #Deeljezorg
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is ook een landelijke campagne gestart, genaamd, ‘Deel je zorg’.  Het doel van de campagne is om jonge mantelzorgers te stimuleren om over hun zorgen te praten of gebruik te maken van hulp. Hou de site www.mantelzorg.nl/jongzorgen in de gaten en volg de hashtag #deeljezorg.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Sterk Papendrecht

Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110

mantelzorg@sterkpapendrecht.nl www.sterkpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!