zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Zomerspeeldag De Zonnebloem (AFGELAST)

07 augustus 2020
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Let op: Vanaf donderdag 6 augustus is de speeltuin gesloten i.v.m de warmte. Dus deze vrijdag gaat de Zomerspeeldag ook niet door! 

In de zomervakantie organiseert speeltuin De Zonnebloem iedere vrijdagmiddag een extra activiteit voor de basisschooljeugd. Van 13.30 uur tot 15.30 uur kunnen kinderen komen knutselen en spelletjes spelen.

Je kunt kiezen uit verschillende knutsels iedere vrijdag zijn er weer nieuwe knutsels. Bijvoorbeeld een bal van rietjes, vriendenarmbandjes, draadtimmeren en handletteren. Bij mooie weer zullen er ook waterspelletjes georganiseerd worden.

De zomerspeeldagen gaan in ieder geval altijd door. Bij goed weer buiten in de speeltuin bij minder weer in het clubgebouw. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Ben je lid van de speeltuin dan is de bijdrage € 2,00 per middag per kind. Ben je geen lid van de speeltuin dan betaal je € 3,00 per middag per kind. Dit is inclusief de entree van de speeltuin en een bekertje drinken.

IJsjes, drinken, koffie/thee is deze middagen ook verkrijgbaar. Hiervoor is een strippenkaart aan te schaffen bij de oppas van de speeltuin.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Speeltuinvereniging De Zonnebloem

Lisbloemstraat 13

www.speeltuindezonnebloem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!