dinsdag 9 maart 2021

Alles over Papendrecht

Bedrijven

Welkom op de Bedrijvengids van Papendrecht.net. Hier vindt u een overzicht van vrijwel alle bedrijven uit Papendrecht. Selecteer een categorie of letter om het gewenste bedrijf te vinden of gebruik de zoekmachine.

Registreer uw bedrijf
 • Schoon Schip Kindercoaching

  Omdat een kindercoach geen pedagoog is of opvoeder, kan een kind bij de coach vaak net iets makkelijker laten zien wat hem of haar dwars zit.

  Samen gaan we d.m.v. een door het kind zelf gekozen activiteit een kijkje nemen in zijn of haar binnenwereld. Daar is zoveel moois te vinden en zoveel duidelijkheid, dat het probleem en de oplossing vaak snel gevonden zijn.

  Daarnaast begeleid ik indien nodig ook de ouders. Een gezin is namelijk dynamisch. Geen dag is hetzelfde, geen mens voelt zich elke dag hetzelfde. En als het gedrag van het kind verandert, zal het thuis ook anders gaan.
 • De Jel adviseurs

  Wij leveren diensten op fiscaal, financieel, administratief en bedrijfseconomisch terrein aan mkb’ers, zzp’ers en vrijeberoepsbeoefenaren.
 • ThuisIn Makado Alblasserdam

  De kleurspecialisten van Thuisin Makado (voorheen Decohome Makado) kunnen u uitstekend adviseren in het vinden van de juiste combinaties op het gebied van verf, behang, tapijt, gordijnstoffen en raamdecoratie.
  Alle productgroepen onder één dak in het Makadocenter in Alblasserdam.
 • Van Dam Zonwering

  Verkoop, montage en assemblage van zonwering en rolluiken. Geen voorrijkosten, gratis meten en gratis montage.
 • Huijzer Advocaten

  Huijzer Advocaten is een jong kantoor met ervaren advocaten. Het kantoor richt zich op ondernemingen en ondernemers. Voor ondernemingsrecht, insolventierecht, incasso's, arbeidszaken, contracten en diverse andere juridische kwesties kunt u bij ons terecht.
 • Van Dam Verwarming

  Van Dam Verwarming is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van uw CV ketel. Ook het adres voor een nieuwe CV ketel of een complete CV installatie.
 • Uitvaartonderneming De Drechtstreek

  Uitvaartverzorging De Drechtstreek is uw partner voor een open en eerlijke benadering, waarbij uit wordt gegaan van uw persoonlijke wensen.
 • Kapper Fred

  Natúúrlijk het beste voor uw haar!
 • Drechtsteden Accountants en Adviseurs B.V.

  Drechtsteden Accountants verzorgt (samenstellen/ controle van) uw jaarrekening en belastingaangiften op een deskundige en heldere wijze. Daarnaast adviseren wij over financiën, administratie en belastingen.
 • Avant Webdiensten

  Avant Webdiensten is sinds 1997 gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, hosten en marketen van websites. Onze slogan is dan ook: Websites die werken!

  Avant is ook de uitgever van de digitale steden in de regio Drechtsteden: Papendrecht.net, Alblasserdam.net, Ambacht.net, Zwijndrecht.net, Sliedrecht.net en Dordrecht.net.

  Bekijk de porfolio op onze website voor aansprekende voorbeelden.
 • Speeltuinvereniging de Wip-Wap

  Speeltuin De Wip-Wap is al sinds 1964 te vinden aan de Tesselschadestraat. In 2009/2010 is de speeltuin geheel gerenoveerd en alle toestellen, die beter aansluiten bij de huidige wensen van kinderen, vernieuwd. De speeltuin biedt veel speelplezier aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Vereniging beschikt ook over een clubgebouw waarin knutselactiviteiten worden georganiseerd en die te huur is.
 • Raaak Personeel

  Als intermediair bieden wij de volgende personeelsdiensten: Werving en selectie, Uitzenden, Payrolling, Outplacement en reorganisatie, Collegiaal uitlenen, Detachering en Loopbaanadvies.