woensdag 4 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Niets is meer hetzelfde
08
apr

Niets is meer hetzelfde

Een nieuwe morgen, al lopend langs de rivier met ons hondje, waar het koolzaad in bloei staat, waar de lentezon schijnt en waar het uitzicht nog steeds adembenemend mooi is, realiseer ik me dat niets hetzelfde is.

Mijn dappere schoonmoeder van 96 jaar die momenteel in afzondering liefdevol verzorgd wordt op de Markt, het verdriet van mijn echtgenoot die haar niet meer dagelijks kan bezoeken. Mijn lieve moesje die gisteren is gevallen en die zo graag even wil kroelen. Mijn zusje die als kanjer werkzaam is in de zorg, familieleden die strijdende mantelzorgers zijn, vrienden die eenzaam zijn en verdriet hebben, kennissen met een eigen zaak waar financiële problemen te verwachten zijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Mensen die je lief hebt en heel graag wilt steunen.
Achter iedere voordeur schuilen nieuwe uitdagingen sinds de afgelopen maanden.
Vanzelfsprekend probeer ook ik er het beste van te maken, soms met een lach en soms met een traan. Contacten zijn nu anders, maar nóg intenser.

Deze maand vindt er een verschuiving binnen onze fractie plaats. Marco de Haas neemt afscheid uit de Raad. Dankjewel voor alles wat je voor Papendrecht hebt gedaan en veel succes met je gezin tijdens jullie nieuwe avontuur. Akkie Bokma wordt als raadslid beëdigd tijdens een extra Raadsvergadering. Zij is een enthousiast gedreven en zeer kundige vrouw met wie ik heel graag hard doorwerk en samenwerk, want volksvertegenwoordigers zijn we en dat blijven we.

Mocht u zich af vragen of ik het altijd eens ben met “ DEN HAAG “, dan is mijn antwoord nee, maar wat heb ik een respect voor onze minister-president, ga er maar eens aan staan, wat een baas!
Landelijk- en lokaal beleid zijn op een aantal vlakken zeer verschillende disciplines.
Op lokaal niveau zetten wij ons in voor de Papendrechtse samenleving en de regio.
Wat betreft die overeenkomsten en verschillen, daar zal ik me op een later tijdstip meer over uitweiden.

Als slot deel ik graag twee dierbare momenten van de afgelopen week, mijn knappe zoon die afstudeert in commerciële economie en mijn kleindochter die ik onder mijn hand voor het eerst voelde bewegen. Blijf nog maar veilig in je mama’s buik lief klein meisje, ik kijk zo uit naar je komst, maar ben erg dankbaar dat het nog een paar maanden mag duren.

Laten we de komende tijd vooral volhouden en respect betuigen aan een ieder, zodat alle inspanningen tot nu toe niet voor niets zijn geweest. Ik wens u kracht toe vanuit uw geloof of vanuit alles waar u voor staat. Wees veilig, blijf gezond en vier de mooie dingen van het leven.

Deel dit bericht met je vrienden!