donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Schreeuwen langs de zijlijn
12
mei

Schreeuwen langs de zijlijn

Valt het u ook op dat op social media mensen vaak een uitgesproken politieke mening hebben en daar vervolgens niets mee doen? Ik vind dat jammer. Met deelname aan de lokale politiek kan je namelijk écht het verschil maken.

Op dinsdag 25 mei start de cursus Politiek Actief in Papendrecht. Het is niet voor het eerst dat een dergelijke cursus wordt georganiseerd. In de tijd van burgemeester De Bruin heette dat “Burgemeester zoekt raadsleden”.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Uitgelegd wordt hoe gemeentelijke besluitvorming werkt en wat een raadslid doet. Zelf zal ik als ambassadeur ook mijn steentje bijdragen.

De cursus zit inmiddels vol en dat betekent dat 30 inwoners van Papendrecht zich hiervoor hebben aangemeld, hoe leuk is dat!

Denkt u nou wat spijtig hier had ik graag aan mee willen doen, dan nodig ik u graag uit bij ons in de fractie. Vanuit mijn eigen partij worden door de Haya van Somerenstichting namelijk ieder jaar en het gehele jaar door opleidingen en trainingen gegeven. Zij worden lokaal georganiseerd en zijn voor alle leden toegankelijk.

Vaardigheden in debatteren en presentatie, media, gemeenteraad en gemeentefinanciën, het is een kleine greep uit het rijke aanbod. Onder opleiding Talent vallen o.a.; Liberale loopbanen, de Regionale Masterclass en de landelijke Kadertraining en Topkadertraining.

Zelf heb ik een aantal trainingen mogen volgen en dat was reuze interessant, een echte aanrader!

Binnen mijn fractie zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Klopt uw hart voor het liberale gedachtengoed, houdt u van Papendrecht, denkt u  een positieve bijdrage te kunnen leveren én bent u bereid hier net als andere raadsleden hard voor aan de slag te willen gaan, dan bent u van harte welkom. Stuur een e-mail naar S.dekeizer@vvdpapendrecht.nl, ik nodig u graag een keertje uit.

Mocht mijn partij niet de uwe zijn, dan weet ik zeker dat u ook van harte welkom bent bij een van de andere fracties.

Doe mee en maak het verschil! Ik kijk uit naar uw reacties.

Deel dit bericht met je vrienden!