zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Sprookjes
14
mrt

Sprookjes

Deze week even snel een aardigheidje dat ik op internet heb gevonden en vertaald. Deze week is het namelijk erg druk in de politiek. Veel achter en voor de schermen, met als hoogtepunt de debatten op vrijdag en de verkiezingsmarkt op zaterdag. Dus weinig tijd voor een uitgebreide column. Ik beloof beterschap! “Oma, beginnen alle sprookjes met ‘Er Was Eens…’?”
“Nee, lieverd. Er zijn heel veel sprookjes die beginnen met ‘Als ik word gekozen dan beloof ik…’!”

Deel dit bericht met je vrienden!

Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen (1964), sinds 2012 woonachtig in Papendrecht en namens het Papendrechts Algemeen Belang (PAB) lid van de gemeenteraad en de Drechtraad.

Samen met Madelon onder een dak met 5 van mijn 7 kids en schoonpa. Als universitair geschoold juridisch bestuurswetenschapper vooral veel gewerkt voor de rijksoverheid (o.a. onderzoeker, adviseur, strateeg en senior-beleidsmedewerker).

Ook ruim tien jaar ondernemer in Frankrijk geweest. Nu ondernemer in Dordrecht, redactielid van RaadsledenNieuws, schrijver en soms nog muzikaal actief.

De belangrijkste drijfveer: het belang van de inwoners en ondernemers in Papendrecht. Wat dat betekent wordt duidelijk in de meer dan 400 politieke blogs sinds 2014 en in de vele interacties met Papendrechters op social media. En uiteraard nu ook in wekelijkse columns op Papendrecht.net.

Overzicht columns