dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

FAQs

Waarom moet ik bij elk formulier een validatiecode invullen?
Als wij geen validatiecode op formulieren plaatsen, krijgen wij heel veel spam binnen, waardoor niet alleen onze mailbox bevuild raakt, maar ook het internet als geheel meer gegevens te verwerken krijgt. Door het toepassen van een validatiecode dragen wij dus ook bij aan het algemeen belang, spambots krijgen hierdoor namelijk geen kans.

Heeft u van mij ook de adressen van organisaties die niet op de website vermeld staan?
Nee, wij hebben uitsluitend beschikking over de adressen van bedrijven en organisaties uit Papendrecht die op de website vermeld staan. Als er in het nieuwsbericht zelf geen gegevens vermeld staan, dan heeft het helaas geen zin om contact met ons op te nemen. Het contactformulier dient dan ook uitsluitend voor vragen over Papendrecht.net zelf.

Bent u van de gemeente Papendrecht?
Nee, wij zijn op geen enkele manier verbonden met de gemeente Papendrecht. Wij zijn een eigen, bedrijfsmatige instelling. Wij kunnen dan ook geen enkele vraag beantwoorden met betrekking tot de gemeente. Onze website is een gratis dienst om u als bezoeker te informeren over bedrijvigheid, organisaties, nieuws, activiteiten / evenementen, samenlevingsinfo, restaurants, enz. uit Papendrecht.

Wat is een digitale stad?
Een website zoals deze wordt ook wel eens een 'digitale stad' genoemd. Een digitale stad is een verzamelplaats waar alle interessante informatie over uw stad te vinden is. Verwart u dit dus niet met 'gemeentelijke website' of 'nieuwswebsite'. Hoewel wij veel nieuws hebben, bieden wij u méér dan nieuws en zoals u in de vorige vraag hebt kunnen lezen zijn wij niet van de gemeente.

Kan ik zelf een nieuwsbericht / persbericht opsturen of agendabericht toesturen voor Papendrecht?
Ja, graag zelfs! U bent van harte uitgenodigd om gebruik te maken van het formulier daarvoor. Wij zullen uw melding dan bekijken en zo spoedig mogelijk plaatsen. Wel dient uw nieuwsbericht uit Papendrecht te komen of uitdrukkelijk over Papendrecht te gaan. Wilt u zelf een vraag stellen of ons terugkoppeling geven op deze site? Gebruik dan ons contactformulier.