woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Grote Buurt Barbeque

1 september 2001

Na maanden van voorbereiding was het dan zover: de Grote Buurt Barbecue van bewoners in de H.A. Lorentzstraat (tussen Pieter Zeemanlaan en Albert Schweitzerstraat) en ook nog een Grote Buurt Barbeque in de Larikshof (vlakbij de Papendrechtse Manege in de Wilgendonk).

De sponsor van deze beide barbecues was Remia en verzorgde een groot barbecuepakket voor zo'n 50 personen met onder andere borden, bestek, schorten, vlaggetjes, afzetlinten, ballonnen en uiteraard nieuwe sauzen van Remia.

Het weer was uitstekend en zo was ook de sfeer en de gastvrijheid, uw verslaggever kreeg zelfs spontaan een paar pilsjes aangeboden! Volgend jaar weer?!

H.A. Lorentzstraat

Larikshof

© fotografie: Hans Huisman

Deel dit bericht met je vrienden!