zaterdag 22 januari 2022

Alles over Papendrecht

Woon-zorgcentrum de Kleine Waal viert 45-jarig bestaan

5 september 2001

PAPENDRECHT, 5 september 2001 (ingezonden door Woon-zorgcentrum De Kleine Waal)

Het woon-zorgcentrum "De Kleine Waal" aan de Badhuisstraat te Papendrecht: een vertrouwde naam in een vertrouwde omgeving. Op maandag 10 september a.s. vieren bewoners en medewerkers het 45 jarig bestaan van "De Kleine Waal".

Ooit begonnen als gemeentelijk bejaardentehuis, werd "De Kleine Waal" gebouwd aan de rand van het centrum van Papendrecht en op 10 september 1956 in gebruik genomen.
Anno 2001 is "De Kleine Waal" een locatie van de Stichting Stolpehove, en is de naam bejaardentehuis vervangen door die van woon-zorgcentrum.

Ter gelegenheid van de 45e verjaardag van "De Kleine Waal" wordt er 10 september een feestdag georganiseerd voor bewoners en medewerkers. Een daartoe speciaal ingerichte expositie die een week zal worden gehouden, laat 45 jaar "De Kleine Waal" in vogelvlucht zien. Belangstellenden die de expositie willen bezoeken, zijn van harte welkom aan de Badhuisstraat 2 te Papendrecht.

Lees meer over:

De Kleine Waal
Deel dit bericht met je vrienden!