donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Bazar en rommelmarkt De Stolpe

6 oktober 2001

PAPENDRECHT - Woon- en Zorgcentrum De Stolpe aan de Markt is één van de weinige organisaties in Papendrecht die 2 keer per jaar een Bazar met rommelmarkt houden. Zaterdag 6 oktober was er weer zo'n dag en bij deze wil Papendrecht.net ook de ouderen van Papendrecht eens in het zonnetje zetten.

De vele bezoekers konden van 10:00 tot 15:00 uur hun hart ophalen bij de vele boeken, platen en andere spullen van de rommelmarkt. Ook ontbrak de traditionele Rad van Fortuin niet en het envelop-trekken. Een aantal bewoners hadden voor allerlei zelfvervaardige voorwerpen gezorgd, die ter verkoop werden aangeboden.
Hieronder vind u 4 foto's van deze dag om een kleine indruk te geven.

Het rad van fortuin blijft populair

Er valt weer veel te snuffelen op de rommelmarkt.

Om 14:30 konden bezoekers voor Fl. 1,- een plastic zak kopen om deze met zoveel mogelijk spullen als gewenst te vullen.

© fotografie: Hans Huisman

Lees meer over:

bazar rommelmarkt de stolpe
Deel dit bericht met je vrienden!