zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Ondernemersprijs Drechtstreek 2001

4 december 2001

PAPENDRECHT - Thieme's Echte Thee uit Papendrecht op het Westeind is één van de drie kanshebbers op de Ondernemersprijs Drechtstreek 2001, naast twee bedrijven uit Hendrik-Ido-Ambacht. De winnaar wordt op 10 januari 2002 om 16:30 uur in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de KVK Rotterdam kantoor Dordrecht.

De bedrijven worden daar met een korte bedrijfsvideo gepresenteerd. De prijs wordt uitgereikt door de voorzitter van de KVK.

Wilt u meer weten over Thieme's Echte Thee, dan kunt u iedere eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 16:00 uur het Open Huis bezoeken op het Westeind 45/A of de website www.theecultuur.nl bekijken.

Lees meer over:

westeinde theecultuur
Deel dit bericht met je vrienden!