zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Stilteplek-gedachte wint terrein in Papendrecht

18 december 2001

PAPENDRECHT - Het initiatief van de Rooms-Katholieke kerk om de kerk één avond per week open te stellen, vindt navolging door andere Papendrechtse kerken. De Morgensterkerk heeft deze gedachte in december overgenomen en de Elimkerk zal dit in januari doen.

Wie zich op een woensdagavond even wil terugtrekken, kan een kerk komen en stil zijn, maar men kan ook een kop koffie drinken en een luisterend oor zoeken. In januari is de Elimkerk alle woensdagavonden geopend van 18:45 tot 20:00 uur. Op deze woensdagavonden zullen steeds gastvrouwen en/of -heren aanwezig zijn die zich - alleen indien gewenst - als gesprekspartner zullen aanbieden.

Lees meer over:

elimkerk morgensterkerk
Deel dit bericht met je vrienden!