zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Jaaroverzicht Exxact FM

20 december 2001

DRECHTSTEDEN - Exxact FM, De radiozender van de Drechtsteden en IJsselmonde, zendt op donderdag 20 december voor het eerst het grote Exxact FM Jaaroverzicht uit. Ruud van Broekhoven praat met diverse gasten die het afgelopen jaar in het nieuws waren. Weerman Wim Helmink zal een weerjaaroverzicht verzorgen. Tevens zullen op straat de meningen worden gepeild. Tijdens het jaaroverzicht wordt bovendien de eerste Exxact FM Award uitgereikt aan een persoon of instelling die dit jaar in het nieuws was. Het programma wordt uitgezonden vanuit het Partycentrum Develpoort in Zwijndrecht. Toegangskaarten zijn gratis te bestellen via de redactie van Exxact FM op (078) 639 01 11.

Lees meer over:

exxact FM
Deel dit bericht met je vrienden!