zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

PKC wint Europacup voor landskampioenen

14 januari 2002

Praag - De korfballers van PKC hebben afgelopen zaterdag 12 januari 2002 in een bloedstollende Europacup finale met 16-14 gewonnen van de Belgische ploeg AKC uit Antwerpen.

De Papendrechters gingen in de eerste helft nerveus van start en kwamen op achterstand. PKC wist de schade voor rust te beperken tot 8-10. Na de pauze scoorde Remco Heijman tweemaal waardoor PKC op gelijke hoogte kwam. Daarna was de spanning volledig terug in de finale. Met nog geen drie minuten te gaan, stonden de ploegen op gelijke hoogte, 14-14. André Simons besliste de wedstrijd met twee treffers en haalde zo de Europese beker voor PKC binnen, 16-14.

Lees meer over:

finale pkc AKC Europacup
Deel dit bericht met je vrienden!