zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe expositieruimte Papendrechtse amateur-kunstenaars in "De Wieken"

7 februari 2002

PAPENDRECHT - Met de officiële opening van verpleeghuis "De Wieken' hebben amateur-kunstenaars van Papendrecht er een nieuwe mogelijkheid bij om hun werken te exposeren.

Het aantal strekkende meters expositieruimte, wanden voorzien van een professioneel schilderij-ophangsysteem, is fors uitgebreid. In de ontvangstruimte en de gangen van het verpleeghuis is een expositie ingericht door de sectie Amateurkunst van de Culturele Raad Papendrecht.

Tot en met maart kunt u hier de schilderijen, pentekeningen en foto's bezichtigen van vijf amateur-kunstenaars uit Papendrecht en Alblasserdam. Het verpleeghuis De Wieken, bij de hoge Pelsertflat aan de Rembrandtlaan, is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!