zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Hans Dijkstal bezoekt Papendrecht

19 februari 2002

Regio - De VVD-leider Hans Dijkstal en andere kopstukken als de heren Korthals en Van Aartsen, hebben maandag in gezelschap van kamerleden en lokale politici een werkbezoek gebracht aan de regio.

In Papendrecht was op Winkelcentrum De Meent een stand aanwezig (zie foto) en bracht Hans Dijkstal een bezoek. Aansluitend vond in Cultureel Centrum 'De Wipmolen' te Alblasserdam een regionale verkiezingsavond plaats.

Naast een betoog van Hans Dijkstal, werd onder leiding van presentatrice Liesbeth van der Kruit een discussie gehouden over onderwerpen uit de lokale politiek. Tevens hebben de VVD-lijsttrekkers een uiteenzetting gegeven van de liberale speerpunten in hun gemeente.

Deel dit bericht met je vrienden!