zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Cabaretgroep Voorwaar in Koffiebar De Schor

25 februari 2002

Als afsluiting van het 30-jarig jubileum van Koffiebar De Schor was zaterdag 23 februari Cabaretgroep Voorwaar uitgenodigd. Meer dan 200 jongeren waren aanwezig en sinds het 25-jarig jubileum was het niet meer zo druk geweest in De Schor als op deze zaterdag. Velen moesten op de grond zitten of op de gang.

Cabaretgroep Voorwaar speelde het stuk "Herrie", waarbij werd uitgebeeld en verteld dat je in onze maatschappij nooit echt rust hebt, maar dat er vaak herrie om je heen is en ook nogal eens in jezelf.

Wie De Schor eens wil bezoeken kan daar iedere zaterdagavond terecht vanaf 20.00 uur aan het Bosch 6. Wanneer je er voor het eerst bent, ontvang je de eerste consumptie gratis.

© fotografie: Hans Huisman

Deel dit bericht met je vrienden!