zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Reconstructie Vrijheer van Eslaan en gedeelte Veerweg

1 maart 2002

PAPENDRECHT - Aan de Vrijheer van Eslaan verricht de aannemer momenteel de afrondende reconstructiewerkzaamheden. Zodra de weg opengesteld wordt voor het verkeer, wordt begonnen met de reconstructie van de Veerweg.

In eerste instantie wordt aan de oostelijke rijbaan gewerkt. Om het verkeer in goede banen te leiden, wordt een omleidingsroute ingesteld. De westelijke rijbaan is open voor het verkeer richting de Burgemeester Keijzerweg. Het verkeer in de richting van het centrum van Papendrecht, wordt omgeleid via de Burgemeester Keijzerweg/Jan Steenlaan/Rembrandtlaan. Het benzinestation aan de Veerweg blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!