zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Kruisfinales korfbal bekend

12 maart 2002

Groningen - Die Haghe speelt op zaterdag 16 maart in de kruisfinales tegen DOS'46 en Fortuna speelt tegen PKC/Café Bar. De kruisfinales worden om 18.00 en 20.00 uur gespeeld in de Martiniplaza in Groningen.

Nu de reguliere wedstrijden in de Eneco Zaalkorfbalcompetitie zijn gespeeld, is ook bekend welke ploegen degraderen of promoveren. Zo zullen DVO, De Meeuwen, BW/Sport 1 En Sporting Trigon degraderen. Uit de Overgangsklassen promoveren HKV/Ons Eibernest, De Meervogels, Groen Geel en De Lege Geaen.

De kruisfinales van het korfbal zijn op zaterdag 16 maart live te volgen via www.knkv.nl. Om de zes seconden wordt het beeld ververst en krijgen de bezoekers van de website de scores, stand en enig commentaar medegedeeld.

De finales in Ahoy' op zaterdag 23 maart zijn ook op de website te volgen. De mogelijkheid om dan rechtstreekse videobeelden via deze website te ontvangen, is nog in onderzoek.

Lees meer over:

korfbal finale kruisfinale
Deel dit bericht met je vrienden!