maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Educatieve tuin bijna klaar

15 april 2002

PAPENDRECHT - De educatieve tuin van de Natuur en Vogelwacht De Alblasserwaard is nagenoeg klaar.

Na ruim drie jaar hard werken met schap en machine zijn bijna alle leefgemeenschappen en natuurlijke elementen in de tuin aangebracht. Speciaal voor de kinderen is aan de voorzijde van het vleermuisonderkomen een wigwam van wilgenhout aangebracht. Hier kunnen kinderen even uitrusten als zij de tuin bezoeken of voor school opdrachten moeten uitvoeren.

Als alles meezit, zal in het najaar gestart worden met de aanleg van planten die in de Alblasserwaard van nature voorkomen. De educatieve tuin is te vinden bij het Streekcentrum aan de Matenaweg 1 in Papendrecht, op de grens met Wijngaarden.

Deel dit bericht met je vrienden!