maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Oefening distributie nooddrinkwatervoorziening

15 mei 2002

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht en watermaatschappij Hydron houden op woensdag 22 mei een oefening in de distributie van nooddrinkwatervoorziening.

Op de parkeerplaats bij de ingang van de bibliotheek op de Markt en op de parkeerplaats nabij de flat langs de Pontonniersweg worden nooddrinkwatervoorzieningen ingericht. Een distributiepunt bestaat uit een opvouwbare plastic tank met kraanstellen waaruit mensen water kunnen tappen.

Om de oefening een realistisch karakter te geven, wordt omwonenden gevraagd een kijkje te nemen en een kleine voorraad water af te nemen. De distributiepunten worden bemand door medewerkers van Hydron en de gemeente Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!