Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Inspraak bestemmingsplan centrum van start

7 juni 2002

PAPENDRECHT - De inspraak op het voorontwerp bestemmingsplan voor het centrum van Papendrecht gaat van start.

Gelijk met het voorontwerpbestemmingsplan ligt ook het beeldkwaliteitplan ter inzage. Voor het beeldkwaliteitplan en het voorontwerp bestemmingsplan geldt dezelfde inspraaktermijn: van vrijdag 7 juni tot vrijdag 5 juli 2002.

Op donderdag 13 juni en dinsdag 18 juni a.s. geeft de gemeente een toelichting op het voorontwerp-bestemmingsplan. De inspraakavonden worden gehouden in zalencentrum De Palm, Van der Palmstraat 1 te Papendrecht, aanvang 20.00 uur.

Gedurende de inspraakperiode liggen het voorontwerp-bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan ter inzage bij de gemeente op de leestafel in de hal van het raadhuis en bij de afdeling Ontwikkeling (kamer 2.12), Markt 22, ’s morgens van 9.00 uur tot 12.30 uur en na telefonische afspraak (078 – 641 83 81).

Meer informatie op de gemeentelijke website: www.papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!