zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden brug Slobbengors

14 juni 2002

PAPENDRECHT - Tot en met vrijdag 28 juni worden aan de ophaalbrug naar het Slobbengors herstelwerkzaamheden uitgevoerd. 

De brug wordt vrijdag 14 juni tussen 9.00 uur en 11.00 uur afgesloten voor verkeer om de tijdelijke noodvoorziening te verwijderen. Het verkeer wordt via de Eilandstraat en het Westeind omgeleid; ter plaatse wordt e.e.a. door middel van routeborden aangegeven.

Vanaf maandag 17 juni wordt aan het brugdek gewerkt. Daarom is de brug voor een periode van vier dagen afgesloten voor het verkeer (uitgezonderd voetgangers en wielrijders). Het verkeer wordt via de aangegeven route omgeleid.

De constructie van de brug kan na de onderhoudswerkzaamheden weer jaren vooruit.

Lees meer over:

werkzaamheden brug Slobbengors
Deel dit bericht met je vrienden!