zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Wijkspreekuur Westpolder/Eiland en Kraaihoek/Middenpolder

21 juni 2002

PAPENDRECHT - In woonzorgcentrum De Markt, Markt 24, wordt voor bewoners van Westpolder/Eiland iedere eerste maandag van de maand, behalve in augustus, tussen 19.00-20.00 uur een (inloop)wijkspreekuur gehouden van gemeente, politie en het wijkplatform Westpolder.

Het eerstvolgende wijkspreekuur is op maandag 1 juli. In de Résidence Gerbrandy, in het kantoor van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (P.S. Gerbrandystraat 31) wordt voor bewoners van Kraaihoek/Middenpolder iedere eerste dinsdag van de maand, behalve in augustus, tussen 19.00-20.00 uur een (inloop)wijkspreekuur gehouden van gemeente, politie en het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder. Het eerstvolgende wijkspreekuur is op dinsdag 2 juli.

Tijdens het wijkspreekuur kunnen bewoners terecht met al hun vragen, klachten, wensen en ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk. De wijkcoördinator, de gebiedsgebonden politiefunctionaris en een vertegenwoordiger van het Wijkplatform zijn aanwezig om de vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en ideeën te inventariseren.

Deel dit bericht met je vrienden!