dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Veerweg en Vrijheer van Eslaan opengesteld voor verkeer

22 juli 2002

PAPENDRECHT - De reconstructie van de Vrijheer van Eslaan en de Veerweg is achter de rug en de wegen zijn inmiddels opengesteld voor verkeer.

Vanaf november 2001 is gewerkt aan de totale reconstructie van de wegen waarbij het onvermijdelijk was dat weggebruikers hinder ondervonden van de werkzaamheden. Maar het resultaat is er dan ook naar. De Vrijheer van Eslaan en de Veerweg verkeren inmiddels in een optimale conditie en kunnen er weer jaren tegen.

Momenteel worden nog kleine, afrondende werkzaamheden uitgevoerd, maar voor de vakantie is het werk volledig klaar. De medewerkers van de gemeente willen de weggebruikers danken voor het getoonde begrip tijdens de reconstructieperiode.

Inmiddels wordt ook gewerkt aan de reconstructie van de Burgemeester Keijzerweg. Daarover volgt op een later tijdstip nadere berichtgeving.

Deel dit bericht met je vrienden!