Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Onderzoek naar balkon-borstweringspanelen Sterflat

29 juli 2002

PAPENDRECHT - Naar aanleiding van het loslaten van een betonnen gevel-element op de
vijfde woonlaag van de Vrijheer van Eslaan (Sterflat), zondag 28 juli, heeft de beheerder van het complex, Hemmes B.V, in samenspraak met de politie, de brandweer en de gemeente - die volgens de Woningwet een toezichthoudende taak heeft in bouwkwesties binnen de gemeente - besloten een algeheel onderzoek in te stellen naar alle balkon-borstweringspanelen en de balkonvloeren in de Sterflat.

De bewoners van de Sterflat zijn hierover inmiddels geïnformeerd door de beheerder van het complex en worden ook ingelicht over de uitkomsten van dit onderzoek en de daaruit voortvloeiende maatregelen.

Momenteel is door de brandweer veiligheidshalve een deel van het gebied onder aan de flat afgezet.

Deel dit bericht met je vrienden!