Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zorgbeurs Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) goed bezocht

10 oktober 2002

PAPENDRECHT - De zorgbeurs die de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) op donderdag 10 oktober 2002 in het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat 31 heeft georganiseerd, werd goed bezocht. De beurs werd georganiseerd ter gelegenheid van het 25-jarig dienstverband van de SWOP-directeur Rogier Visser (zie foto), die zijn jubileum geheel in eigen stijl heeft gevierd; namelijk ten dienste van de medemens.

Het thema van de dag was: 'ouderen, een zorgeloze toekomst?' Ruim 30 Papendrechtse instellingen waren vertegenwoordigd, waaronder de ouderenbonden ANBO en het PCOB, Rivas, de Stolpehoeve, Apotheek Westpolder, Trias, Woningstichting Papendrecht en de PAG Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!