zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Andrea Baas wint met Pearle Pandadroom prijsvraag reis naar tropisch eiland

23 oktober 2002

PAPENDRECHT - De 12-jarige Andrea Baas uit Papendrecht is de gelukkig winnares van de hoofdprijs van de Pearle Pandadroom prijsvraag.

De hoofdprijs is een reis voor twee personen naar een tropisch eiland, waar ze zullen genieten van zon, zee en strand. En waar ze met eigen ogen kunnen zien welk goed werk het Wereld Natuur Fonds verricht en hoe natuurgetrouw de attractie PandaDroom van de Efteling is. Haar reactie op de uitslag: 'Ik vind het hartstikke leuk dat ik gewonnen heb. Eigenlijk deed ik alleen maar voor de lol mee met de prijsvraag.'

De prijsvraag werd uitgeschreven door Pearle Opticiens, in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WNF) en de Efteling. Deze twee laatste partijen hebben samen de nieuwe attractie PandaDroom gebouwd. Een geweldige ervaring waarvan ook (driedimensionaal) kijken een zeer belangrijk onderdeel uitmaakt.

Met de Pearle PandaDroom Prijsvraag moest je door middel van een 3D-brilletje goed kijken naar Aura de zeeschildpad uit PandaDroom film. In de ogen van Aura kon je lezen wat voor sterkte bril ze eigenlijk nodig heeft. Met de juiste sterkte en een leuke motivatie waarom je op reis zou willen, maakten deelnemers kans op die reis naar een tropisch eiland.

Ook Ronald van Dinter, bedrijfleider te Papendrecht is erg enthousiast. 'Toen ik hoorde over deze samenwerking, dacht ik gelijk: wat een goed idee! Helemaal leuk is natuurlijk dat de prijs is gevallen in ons filiaal. Wij van Pearle Papendrecht willen Andrea dan ook van harte feliciteren en wensen haar veel plezier!'

Deel dit bericht met je vrienden!