maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Motorrijder overlijdt na ongeval

24 november 2002

PAPENDRECHT - Een 26-jarige motorrijder uit Hendrik-Ido-Ambacht is op zondagmiddag 24 november 2002, omstreeks 16.30 uur om het leven gekomen als gevolg van een ongeval.

De man reed samen met vijf vrienden over de dijk aan de Noordhoek in de richting van het centrum van Papendrecht. De man is hier onderuitgegaan en vervolgens onder een auto terechtgekomen die uit tegengestelde richting kwam.

Ambulancepersoneel heeft nog getracht de man te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De andere motorrijders en de bestuurder van de auto, een 47-jarige man uit Papendrecht, zijn opgevangen op het politiebureau. Bureau Slachtofferhulp is voor hen ingeschakeld.

De regionale verkeersondersteuning van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Deel dit bericht met je vrienden!