zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Samenwerkingsovereenkomst City Tec straatverlichting

13 december 2002

Regio - Burgemeester De Bruin was woensdag 11 december een van de (loco)burgemeesters van ruim twintig gemeenten in de Hollandse Waarden, die een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst met CityTec ondertekenden voor het beheer en onderhoud van de openbare verlichting.

In de overeenkomst zijn hernieuwde afspraken gemaakt over onderhoud en vernieuwing van de straatverlichting. Was voorheen verkeersveiligheid de belangrijkste reden voor een goede straatverlichting, momenteel is ook de sociale veiligheid een belangrijke factor.

Inwoners worden daarom meer betrokken bij het in goede staat houden van de straatverlichting. Zij kunnen storingen van de straatverlichting doorgeven via het algemene storingsnummer 010-890 89 50 en via www.citytec.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!