dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Aanhoudingen automobilisten wegens te veel alcohol

21 december 2002

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend, 21 december 2002, omstreeks 02.30 uur, is op de N3 een 21- jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden wegens rijden onder invloed in zijn personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van vier uur heengezonden.

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend, 21 december 2002, omstreeks 04.15 uur, is in de Lisbloemstraat een 28-jarige man uit Papendrecht aangehouden wegens rijden onder invloed in een personenauto. In het bureau blies hij zodanig ruim boven de streep dat zijn rijbewijs ingevorderd werd. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van zes uur heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!