dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Agent geslagen, verdachte aangehouden

5 januari 2003

PAPENDRECHT - Een 27-jarige man uit Papendrecht heeft een agent geslagen.

De politieman reed in een onopvallende auto op zondagmorgen 5 januari 2003 rond 02.20 uur over de Walmolen in Papendrecht. Achter hem reed een ander voertuig van waaruit de verdachte schreeuwde. De agent stopte met de bedoeling dat de andere auto hem passeerde. De 27-jarige stapte uit, opende het portier van de politieauto en sloeg direct de agent in zijn gezicht. Hierna gaf hij nog enkele schoppen en klappen op de politieauto.

De man rende weg nadat hij andere agenten zag maar deze hielden hem toch aan. De vriendin van de verdachte, die de auto bestuurde, reed na de aanhouding nog tegen een ander voertuig aan.

Deel dit bericht met je vrienden!