Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Excelsior bruist als nooit tevoren'
03feb 2003

Excelsior bruist als nooit tevoren

PAPENDRECHT - Papendrechts muziekvereniging Excelsior bestaat dit jaar alweer 83 jaar en bruist werkelijk als nooit tevoren! Zoals de voorzitter onlangs in zijn toespraak tijdens de Nieuwjaarsparty zei; 'het gaat góed met Excelsior'! En daarom is de vereniging op zoek naar enthousiaste muzikanten,  blazers, slagwerkers en majoretten (beginners en gevorderden).

Met maar liefst drie fanfareorkesten, een tamboerkorps en een majorettengroep is Excelsior een unieke vereniging in de regio, met voor ieder wat wils. De orkesten zijn onder te verdelen in het SMS-orkest en het klein orkest o.l.v. Petra Hofwegen en het fanfareorkest o.l.v. Ruud Welle. Door deze formule biedt Excelsior voor ieder de mogelijkheid op eigen niveau in orkestverband te spelen, zodat elke muzikant door het samenspel wordt gemotiveerd en getraind.
Voor de versterking van de orkesten is Excelsior op zoek naar enthousiaste muzikanten voor bugel, hoorn, tuba en slagwerk. Ook het tamboerkorps o.l.v. Leon Verdoorn en de majorettengroep o.l.v. Gina Schmitt houden zich zeker aanbevolen voor versterking van de huidige groep.

'Last but not least': Excelsior is momenteel druk bezig met het aanleggen van een verzameling van alle beschikbare foto's, kranteartikelen e.d. van de afgelopen 83 jaar zodat dit bewaard blijft voor de volgende generaties Excelsior én Papendrecht. Heb je materiaal dat je (tijdelijk) ter beschikking wilt stellen, laat het even weten (Ellen Verdoorn, tel. 078-6159447) of geef je bijdrage binnenkort even af in het clubgebouw. Excelsior verwelkomt je graag!Deel dit bericht met je vrienden!