maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester de Bruin neemt website SWOP in gebruik

26 februari 2003

PAPENDRECHT - Donderdag 27 februari a.s. neemt burgemeester de Bruin officieel de website van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) in gebruik. De openingshandeling vindt plaats om 15.00 uur in de kantoren van de SWOP aan de Gerbrandystraat 31 te Papendrecht.

De website www.bezichting.nu/swop bevat alle informatie over zorg en welzijn, die de SWOP ouderen kan bieden. Ouderen, maar ook volwassenen die voorzieningen of diensten voor hun ouders willen aanvragen, kunnen dit makkelijk thuis opzoeken. Zo is er informatie te vinden over maaltijden thuis, persoonsalarmering voor (alleenstaande) ouderen of mensen die slecht ter been zijn, ouderenadvisering en activiteiten.

Steeds meer ouderen weten het Internet te vinden, want de computercursussen van de SWOP worden nog steeds heel goed bezocht. Een eigen website was dus een kwestie van tijd en dat is dus nu gerealiseerd.

De site is gemaakt door Bezichtig.nu, een bedrijf uit Papendrecht dat is gespecialiseerd in webdesign, webhosting en webpromotie.

Deel dit bericht met je vrienden!