maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Achtervolging leidt tot aanhouding

13 maart 2003

PAPENDRECHT - Na een achtervolging is een 37-jarige man uit Eindhoven aangehouden.

Agenten zagen op donderdagmorgen 13 maart 2003 rond 01.30 uur een auto die reed over de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. Hierin zaten twee personen en verder bleek dat het voertuig geen verzekering en geldige APK had. De politie zette de achtervolging in waarbij de auto met hoge snelheid wegreed.

Uiteindelijk vonden politiemensen de lege auto op de Noordersingel in Papendrecht. Kort hierop kwam de 37-jarige aangelopen die vertelde dat de auto van hem was maar hij had niet gereden. Op de vraag wie dan wel antwoordde de verdachte dat de politie dat moest uitzoeken.

In het voertuig lagen inbrekerswerktuigen, zoals een breekijzer en bivakmutsen. De politie nam de 37-jarige mee naar het bureau.

Deel dit bericht met je vrienden!